Rental Property for rent: no longer available Oldenzaalsestraat in Hengelo

  • 175 m2
  • 4 rooms
  • 21 Immediately
  • 30 Certain period
On this page you will find all information of this Rental Property in Hengelo. You can contact the advertiser if you have any questions.

Unieke kans om te woning in een ruime vrijstaande woning met een extra kantoor/bedrijfsgebouw/gastenverblijf op een perceel van +/- 3.000 m2 tegen een zeer acceptabele huurprijs. De woning is volledig gestoffeerd en recentelijk gemoderniseerd met nieuwe vloeren, een nieuwe keuken en strak sanitair. Daarnaast is de woonkamer riant, licht en zijn er drie volwaardige slaapkamers. In overleg is meubilering mogelijk.

Begane grond:
Aan de zijde van de oprit is de entree waar u binnenkomt in een hal van allure met toilet, meterkast en toegang tot de kelder alsook de woonkamer. Maar volgens Twentse gewoonte kunt u ook direct achterom via de bijkeuken binnen komen. De woonkamer meet ruim 40 m2, heeft een gezellige openhaard en openslaande tuindeuren naar het terras. Aansluitend de woonkeuken in praktische hoekopstelling welke is voorzien van alle benodigde apparatuur.

Eerste verdieping:
Een ruime en statige overloop biedt toegang tot drie volwaardige slaapkamers en de recentelijk vernieuwde badkamer. De slaapkamers zijn respectievelijk 15, 15 en 21 m2 groot en allen voorzien van vaste kasten. De badkamer is royaal, strak en modern afgewerkt in neutrale kleurstelling. Er is een wastafelmeubel, wandcloset, verwarming en een inloop regendouche.

Tweede verdieping:
Bergzolder te bereiken middels een vlizotrap.

Bijgebouw:
Naast het hoofdgebouw ligt een vrijstaand bijgebouw wat is te gebruiken als bedrijfsruimte, atelier, gastenverblijf of voor bijvoorbeeld mantelzorg. Er is een zeer riant woongedeelte met een open keuken v.v. alle apparatuur. Via de naastgelegen ruimte is de luxe badkamer toegankelijk.

Buiten:
De woning ligt diep op het perceel waardoor er aan de voorzijde ruimte is om bijvoorbeeld dieren te houden. Via de eigen oprit met afsluitbaar hek is er meer dan voldoende plek om en bij de woning voor het parkeren van de auto. Aan de achterzijde bevindt zich een vrijstaande houten garage met overkapping. Door de grootte van het perceel zijn er talrijke plekken om te genieten van de tuin, de zon en het gevoel van vrijheid.

Bijzonderheden:
- Zeer unieke en centrale locatie
- woning volledig gemoderniseerd
- woonoppervlakte +/- 175 m2
- bijgebouw met vele gebruiksmogelijkheden
- vrijstaande garage
- zeer riant perceel van +/- 3.000 m2
- huurperiode in overleg
- huurprijs € 1.685,- exclusief
- borg van 1 maand huur
- meubilering mogelijk tegen meerprijs
- direct te betrekken
- tijdelijk huur voor 1 jaar met eventuele verlenging
- Bij reactie graag het volgende vermelden:
inkomensgegevens, wie is/zijn de huurder(s), gewenste ingangsdatum en huurperiode

Deze presentatie is informatief en geheel vrijblijvend. Aan eventuele onjuistheden kunnen geen rechten worden ontleend.

Read more with an package!

General information

Type: Detached House
City Hengelo
District/Neighbourhood: Oosterveld
Register municipality: Yes
Status: Unfurnished
Housemates: None
Viewing In Consultation

Facilities

Private bathroom
Private kitchen
Private toilet
Private front door
Ask the advertiser
Ask the advertiser
Private living room
Show on map